MenuMenu

IGNATIUS VAN LOYOLA ALS CRISISMANAGER /Reviews (0)

IGNATIUS VAN LOYOLA ALS CRISISMANAGER / - BLOT, P. DE - 9789025959920
Een doeltreffende organisatievisie voor managers van nu.

Er is veel geschreven over Ignatius van Loyola als stichter van de jezuïetenorde, maar daarbij is weinig aandacht besteed aan zijn managementcapaciteiten. Juist dit aspect haalt Paul de Blot in dit boek naar voren.
Ignatius heeft vooral zijn sporen verdiend als organisatievernieuwer in tijden van verwarring en onzekerheid. Volgens hem biedt een crisissituatie waarin alle zekerheden zijn weggevallen de beste kansen voor vernieuwing. Paul de Blot laat ons zien hoe praktisch en pragmatisch de aanpak van Ignatius was en waarom zijn visie ook uiterst doeltreffend is in deze (recessie)tijd.
Een inspirerend boek voor ieder die zinvol en zingevend wil ondernemen, gericht op duurzaamheid en een betere wereld, met de mensen en middelen van nu.

Paul de Chauvigny de Blot S.J. is hoogleraar Business Spiritualiteit aan Nyenrode Business University. Hij ziet business spiritualiteit niet als een zweverig speeltje, maar als een praktisch model waarbinnen idealisme en realisme een vruchtbare wisselwerking aangaan.
Auteur:
BLOT, P. DE
Prijs:
€ 17,50
Artikelnr:
9789025959920
Status:
Uitlopend
Dit artikel is niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review