MenuMenu

DVD THE SAVIORReviews (0)

DVD THE SAVIOR - HART VAN PASEN 2017 - 9789492189592
Rome regeert de wereld met harde hand. Judea is een opstandige provincie in het Romeinse rijk en de Israëlieten willen niets liever dan de gehate Romeinen zo snel mogelijk zien verdwijnen. Dan grijpt God in. Hij stuurt zijn Zoon Jezus.

Bekijk de trailer

Een nieuwe film speelfilm over het leven van Jezus, naar het Evangelie van Lucas. Opgenomen in Israel met een Midden-Oosten cast.

Een ideaal product om richting Pasen uit te delen aan vrienden, buren, familie..... met name ook hen die Hebreeuws, Arabisch, Turks en Farsi spreken zodat ze de film in hun eigen taal kunnen bekijken.

THE SAVIOUR vertelt het inspirerende verhaal van het leven van Jezus op een nieuwe manier. Het is een beeldend, historisch verslag van de arts Lucas (de schrijver van het gelijknamige bijbelboek).

THE SAVIOR is de eerste film over het leven van Jezus die gemaakt werd in het Midden-Oosten met acteurs uit het Midden-Oosten. Dit geeft het verhaal een bijzonder authentiek karakter.

Een unieke dvd is voorzien van Nederlandse ondertiteling en meerdere gesproken talen. Dit maakt de DVD ook geschikt voor mensen die een van de volgende talen spreken:  
Hebreeuws
Arabisch
Farsi
Turks
Engels

Het verwerkingsmateriaal bij de film is geschreven door Joke Verweerd.

Auteur:
HART VAN PASEN 2017
Prijs:
€ 2,99
Artikelnr:
9789492189592
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review