MenuMenu

HUISBIJBEL NBG VIVALDI BRUINReviews (0)

HUISBIJBEL NBG VIVALDI BRUIN - 9789065391896
Uitvoering

- NBG vertaling
- Huisbijbel
- Bruin
- Vivella
- Goudsnee
- 14 x 21

Deze Bijbel is gedrukt bij Jongbloed bijbeldrukkers. Een Jongbloed-Bijbel is gedrukt op speciaal dundrukpapier. Daardoor passen de ongeveer 1500 pagina's die een Bijbel meestal telt, in een compact en leesbaar boekwerk. Deze bijbeluitgaven kunnen tot 22 grams (dundruk) papier uitgevoerd worden. Dat maakt dat de Bijbel in verschillende maten en uitvoeringen mogelijk is. Het speciale papier is zodanig ontwikkeld dat, ook al is het heel dun, het nauwelijks doordrukt. Het lezen van deze Bijbel is dan ook een prettige ervaring.

Door de bijzondere binding van de rug van deze Bijbels vallen ze prima open en kunt u gemakkelijk bladeren. Of u nu in boek Openbaringen of Genesis leest, de Bijbel ligt prima vlak en is uitstekend leesbaar. Dat komt ook doordat er steeds meer aandacht is gekomen voor lettertypes en lettergrootte.
Door een uitgebalanceerde keuze ontstaat een prachtig leesbaar eindresultaat. Juist deze binding in combinatie met de soepele rug levert een zeer prettig leesbaar geheel op.

Door het verschil in gebruik (thuis, onderweg, op school, in de kerk/gemeente) is er moeilijk een indicatie te geven over hoe lang een Bijbel mee gaat. Het gebruik uitsluitend als 'kerkbijbel' betekent meestal dat je er heel lang gebruik van kunt maken. Persoonlijk dagelijks gebruik betekent dat je er enkele jaren prima mee toe kunt. Gemiddeld is een Bijbel die intensief gebruikt wordt na 5 tot 7 jaar aan vervanging toe.
Prijs:
€ 48,50
Artikelnr:
9789065391896
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review