MenuMenu

VERANDER JE STADReviews (0)

VERANDER JE STAD - SILVOSO - 9789075226355
Wat is de beste manier om een stad met het Evangelie te bereiken?
Ed Silvoso geeft in mijn ogen in dit boek het meest uitvoerbare en strategische antwoord op bovenstaande vraag. Veel christen-werkers zeggen tegen elkaar: 'Onze methodes zijn uitstekend. Maar waarom zien wij dan niet meer blijvende vruchten van ons werk?' Silvoso brengt in zijn boek twee componenten bij elkaar: een methodologische en een geestelijke. De methodologische component is het overvloedig planten van kerken. De geestelijke is wat velen van ons geestelijke oorlogvoering op strategisch niveau zijn gaan noemen. Omdat het in de eerste plaats de god van deze eeuw is die het verstand van mensen voor het Evangelie verblindt, beseft Ed Silvoso dat de ware strijd om onze steden een geestelijke is. Geestelijke oorlogvoering en overvloedig gebed dat de stad 'bedekt' is noodzakelijk als we meer vrucht willen zien; het planten van nieuwe kerken is noodzakelijk wanneer we willen dat die vrucht blijvend is. C. Peter Wagner
Ook andere leiders zoals Bill Bright † (oprichter van CCC / Agapè), Neil Anderson, John Dawson en Jack Hayford bevelen dit boek van harte aan.
Ed Silvoso werd geboren in Argentinië en is de oprichter van Harvest Evangelism, een organisatie met 50 medewerkers in 5 continenten. Silvoso is een gewaardeerd bijbelleraar en een erkend strateeg op het gebied van zending. Hij is gespecialiseerd in evangelisatie, het bereiken van je werkomgeving, stad en land. Ed Silvoso en zijn vrouw Ruth wonen in San Jose, California (VS).
Auteur:
SILVOSO
Prijs:
€ 16,95
Artikelnr:
9789075226355
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review