MenuMenu

VERBRUIKEN OF DOORGEVENReviews (0)

VERBRUIKEN OF DOORGEVEN - 9789462782280
De wereld is verslaafd aan olie. De reserves aan olie worden minder. Maar nauwelijks iemand laat der de auto voor staan of verruilt de vliegvakantie voor een fietsvakantie.

In Groningen worden de gevolgen van het leegraken van het aardgasveld voelbaar en zichtbaar. In Den Haag lijkt de politiek echter onverstoorbaar op de oude voet voort te gaan. Willen we dan echt afhankelijk worden van de grillen van de Russische tsaar?

Er is nog een ander probleem: we verstoken met z'n allen zoveel brandstof dat de temperatuur op aarde langzaam maar zeker toeneemt, de zeespiegel stijg en het klimaat verandert. Dat brengt allerlei ingrijpende risico's met zich mee.

Kortom: ons intensieve energieverbruik heeft zoveel onwenselijke gevolgen dat we er goed aan doen daar mee te stoppen en ons gedrag te veranderen. Maar het energiebeleid hinkt nog teveel op twee gedachten. De auteurs in dit boek bepleiten daarom een stevige inzet voor energiebesparing en een krachtige bevordering van het benutten van bronnen voor hernieuwbare energie. We moeten niet langer energie verbruiken, maar doorgeven. Dan is er genoeg voor iedereen, ook voor toekomstige generaties.
Prijs:
€ 11,95
Artikelnr:
9789462782280
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review