MenuMenu

VERDER OP WEGReviews (0)

VERDER OP WEG - 9789033818769
Wat betekent het om Jezus te volgen en wat verwacht God hierin van ons? Verder op weg is een dagboek dat ingaat op deze en andere vragen over navolging. Verder op weg is het vervolg op Elke dag op weg.

In de Meerkerk in Hoofddorp is een uniek concept ontstaan: Preek door de week. Vier auteurs schrijven per week zes overdenkingen aansluitend bij het thema van de zondagse preek, met als doel om gemeenteleden een stuk verdieping te geven. Een deel van deze overdenkingen is nu gebundeld en daar zijn twee boeken uit ontstaan: Elke dag op weg en Verder op weg.

Beide boeken hebben als hoofdthema 'navolging', maar staan op zichzelf en kunnen ook los van elkaar gebruikt worden. De boeken zijn zo samengesteld, dat iedereen die geïnteresseerd is in het thema navolging dit kan gebruiken als persoonlijk dagboek. Ook is het zeer geschikt als materiaal voor bijbelstudiekringen.

Aan dit boek werkten mee: Paul Abspoel, Helene Akkerman, Jan Kersloot, Gerieke van Til en Denise Delozier (red.).

De Meerkerk is een eigentijdse evangelische gemeente in het hart van de Haarlemmermeer. Ze willen een laagdrempelig kerk midden in de samenleving zijn, waar de mens telt en een persoonlijke en open relatie met God centraal staat.


Prijs:
€ 9,95
Artikelnr:
9789033818769
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review